一个坏女人和她的男人们

我是一个坏女人。坏女人最讨厌的就是好男人。所以在2014年的夏天,我和交往了三年的男友提出了分手。现在想一想,假如当初我们没有分开,现在或许已经结婚了。但那之后也不会遇上那么多形形色色的男人。我从来没有后悔过任何一段感情的结束和开始,无论我是受害者还是无情的杀人凶手,如果没有他们,我也不会了解自己,不会加深对做人的见识。我忽然很想在2015年结束之前记录下我与他们的相遇。作为我生活过、爱过、心碎过最好的证明。

2014.8 德里克

2014.9 丹尼尔

2014.11 也门

2014. 2 帕特

2014. 3 乔希

2014. 4 马修

2014. 7 罗纳德

2014. 9 明
  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s